Welcome To Animecrave Sign In or Create Free Account
SPONSORS

loading issue

Have questions, problems, or comments on Anime Crave? Post here and talk with anime crave staff members.

Moderator: Greg

loading issue

Postby india24 » July 27th, 2006, 10:54 pm

i've been having some troubles with a couple episodes of full metal panic. it seems that episodes 21-22 of full metal panic stops loading at either 13% or 19%, yes i went to the help page. i deleted my temp files and the standards. i have WMP 10.

what can i do to fix this problem?
india24
Fresh Meat
 
Points: 28.00
Posts: 28
Joined: July 24th, 2006, 3:55 pm

Postby Curt » July 27th, 2006, 10:58 pm

Try using a different browser.
User avatar
Curt
Knight
 
Points: 4168.00
Posts: 4160
Joined: January 14th, 2006, 4:23 pm

Postby Bassam » July 28th, 2006, 1:05 am

You might need to increase your browser cache size.
Image
User avatar
Bassam
King
 
Points: 4293.00
Posts: 4277
Joined: May 16th, 2005, 11:01 pm

Postby Themax37 » July 28th, 2006, 8:53 am

I always go with 1.5gb and it always works perfect.... but 1gb should be good enough
<img>
User avatar
Themax37
Knight Master Omega
 
Points: 4035.00
Posts: 4032
Joined: June 22nd, 2005, 1:25 pm

Postby india24 » July 29th, 2006, 9:22 pm

Try using a different browser.

tryed it

You might need to increase your browser cache size.

whats a browser cache, sorry but i have no idea what that is ;_;

I always go with 1.5gb and it always works perfect.... but 1gb should be good enough

i have no idea what you were talking about there


sorry i sound so lost, but im pooly skilled at computers as you can see, and i really would like it if you could help me out with this. im having the same problem with the Vandread shows. its episode 13 and it only downloaded to 19%.
india24
Fresh Meat
 
Points: 28.00
Posts: 28
Joined: July 24th, 2006, 3:55 pm

Postby nsk1982 » July 29th, 2006, 9:29 pm

What browser are you using india?
User avatar
nsk1982
Alpha Soldiers
 
Points: 755.00
Posts: 755
Joined: June 4th, 2006, 9:49 pm

Postby india24 » July 29th, 2006, 9:33 pm

i was using internet explorer, now im using AOL explorer...........but let me try one more time with each just to be safe.
india24
Fresh Meat
 
Points: 28.00
Posts: 28
Joined: July 24th, 2006, 3:55 pm

Postby nsk1982 » July 29th, 2006, 9:38 pm

ok. if you still have problems, then let me know and I can walk you through increasing your browser cache.
User avatar
nsk1982
Alpha Soldiers
 
Points: 755.00
Posts: 755
Joined: June 4th, 2006, 9:49 pm

Postby india24 » July 29th, 2006, 9:39 pm

it seems to be the samething on both browser. they won't load completely.
india24
Fresh Meat
 
Points: 28.00
Posts: 28
Joined: July 24th, 2006, 3:55 pm

Postby Bassam » July 29th, 2006, 9:44 pm

AOL Explorer is pretty much Interner Explorer it even uses the same settings.

From Our Help Section:

1.) You might need to change browser settings.
How To Change It: Open Up Internet Explorer browser and go to Tools > Internet Options... > Stay In The General Tab > Go Under Temporary Internet files and click Settings.

You should have "Automatically" checked under "Check for newer versions of stored pages" and increase the amount of disk space to use. (1000MB should be sufficient) Click ok, and once you have completed these steps, go under Temporary Internet files and click on "Delete Files..." and a pop up should appear. Check "Delete all offline content" and click ok.
Image
User avatar
Bassam
King
 
Points: 4293.00
Posts: 4277
Joined: May 16th, 2005, 11:01 pm

Postby india24 » July 29th, 2006, 9:47 pm

i've already done that, but i'll do it again.......
india24
Fresh Meat
 
Points: 28.00
Posts: 28
Joined: July 24th, 2006, 3:55 pm

Postby nsk1982 » July 29th, 2006, 9:48 pm

ok. First I want you to pause the anime when the opening theme song starts playing and keep it like that till atleast half the episode has been loaded, takes about 2-3 mins and then play it and see if it work and if not then use the following to change cache on both browsers:

the site for aol is this:
http://www.meteorprod.com/meteoraol4cache.html

and for internet explorer just do the following:
1. Go to tools on the top bar
2. Scroll down to internet options
3. Under Temporary Internet Files click on Settings
4. Just increase the amount of disk space to use.

Hopefully it will work for you.
User avatar
nsk1982
Alpha Soldiers
 
Points: 755.00
Posts: 755
Joined: June 4th, 2006, 9:49 pm

Postby india24 » July 29th, 2006, 9:55 pm

sorry guys but none of that is working.........and i think you gave me the wrong site or an outdated one.

i think ima miss out on a lot -_-
india24
Fresh Meat
 
Points: 28.00
Posts: 28
Joined: July 24th, 2006, 3:55 pm

Postby india24 » July 29th, 2006, 10:02 pm

i wonder if anyone else have this problem?
india24
Fresh Meat
 
Points: 28.00
Posts: 28
Joined: July 24th, 2006, 3:55 pm

Postby Susu06 » July 29th, 2006, 10:23 pm

I experience that problem sometimes, but When i delete my temp files, it always work.
One thing is What Version of Internet Explorer are u using?
User avatar
Susu06
Legendary Master
 
Points: 4279.00
Posts: 4279
Joined: May 19th, 2005, 5:58 pm

Next

Return to Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron

 
#bnccd01 #bnccd02 #bnccd04 #bnccd05 #bnccd03


SPONSORS

AC Shout Box - AC CHAT