Welcome To Animecrave Sign In or Create Free Account
SPONSORS

All Media Problems HERE

Have questions or comments about your anime crave Live! account, ask them here and get answer's from the anime crave staff.

Moderator: Greg

Postby nemisiscat » August 22nd, 2009, 9:12 pm

Got the following error on Beck Japanese HQ on episodes 19 - 26.

Parse error: syntax error, unexpected T_DNUMBER in /home/ac/public_html/_content/multimedia/anime_episodes/beck/episode_26_japanese_HQ.shtml on line 26

Of course, it only differs per episode by episode number. For instance, the error for ep 19 was this:

Parse error: syntax error, unexpected T_DNUMBER in /home/ac/public_html/_content/multimedia/anime_episodes/beck/episode_19_japanese_HQ.shtml on line 26

Etc.

I've only tested LQ for ep 19 so far.
User avatar
nemisiscat
Newbie
 
Points: 16.00
Posts: 16
Joined: May 10th, 2009, 8:56 pm

Postby Bassam » August 26th, 2009, 4:48 pm

Thanks for letting us know about this nemisis, it all should be fixed now please try now.
Image
User avatar
Bassam
King
 
Points: 4243.00
Posts: 4227
Joined: May 16th, 2005, 11:01 pm

Postby lizzykins » September 11th, 2012, 10:39 pm

why wont the anime work one min i was watch vampire knight and in the next it wont burr its self out at all ive erased my history refreshed dozens of tim closed google and reopend it and restarted my computer and yet still it wont burr itself out so i can continue watching my anime
lizzykins
Newbie
 
Points: 7.00
Posts: 7
Joined: August 12th, 2012, 11:00 pm

Postby Bassam » January 16th, 2013, 3:34 pm

You still having problems Lizzykins?
Image
User avatar
Bassam
King
 
Points: 4243.00
Posts: 4227
Joined: May 16th, 2005, 11:01 pm

Postby ReleK » January 25th, 2013, 9:31 am

The WMP is messing up, There is sound but no picture.. It was working fine yesterday.

Im using Firefox with the plugin needed to use WMP.

I have tryed uninstalling the plugin and then reinstalling it's still not working.
ReleK
Newbie
 
Points: 2.00
Posts: 2
Joined: January 22nd, 2013, 10:19 am

Postby Bassam » February 12th, 2013, 9:34 pm

Is this still happening? Have you tried to pause and let it buffer ahead before hitting play?

Also sometimes its best to report the problem under the video player, we respond way faster that way (usually same day).
Image
User avatar
Bassam
King
 
Points: 4243.00
Posts: 4227
Joined: May 16th, 2005, 11:01 pm

Previous

Return to Live!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron

 
#bnccd01 #bnccd02 #bnccd04 #bnccd05 #bnccd03


SPONSORS

AC Shout Box - AC CHAT